Cookies

Přikládací vibrátor JeJoue Mimi Soft Deux

Zažijte zaručené a rafinované potěšení s naší novinkou Mimi Deux - vylepšenou variantou oblíbeného oblázkového vibrátoru Mimi Soft.

Cena
2 190 Kč
Výrobce
JeJoue
Rozměr
8,6x5,5 cm
Dostupnost
Skladem - zítra expedujeme, pozítří u Vás!
Dárkové poukazy
Při objednávce nad 1499 Kč dárek zdarma.
Při objednávce nad 1499 Kč doprava zdarma.
Zásilku od náš obdržíte v neutrální nepopsané krabici.
Na všechny výrobky se vztahuje dvouletá záruka.

Mimi Soft Deux

Tento kreativně navržený přikládací vibrátor nabízí dva typy povrchové textury pro vaše ještě rozmanitější osobní potěšení. Na jedné straně najdete jemné oblé výstupky, které poskytují zcela nový druh vjemů, na druhé straně čeká hedvábně hladký povrch, který zaručuje intezivní a nepřetržitý kontakt. Mimi Soft Deux ztělesňuje esenci všestrannosti, takže je ideální volbou pro ty, kteří se chtějí vydat na cestu smyslného sebepoznání.

Srdcem hračky Mimi Soft Deux je pro firmu Je Joue charakteristický motor, známý svým „hlubokým duněním“, který vám přinese skutečně rozechvívající zážitky. Na rozdíl od mělkých vysokofrekvenčních vibrací pronikají tyto ultra nízkofrekvenční vibrace daleko pod povrch a pohladí vaše vnitřní centra rozkoše nepoznanou silou. Pokud toužíte po hlubokých, zemí otřásajících orgasmech, které rezonují celým tělem - Mimi Soft Deux je tu právě pro vás.

Mimi Soft Duex je hračka smyslná na dotek, zároveň perfektní vibrátor pro začátečníky a jemnější nátury. Od hlubokých vln až po kmitavé vibrace šíří potěšení v závislosti na zvoleném tlaku. Měkká, zvlněná špička má navíc přidanou úroveň tlumení pro ty citlivější stimulaci.

 

Stáhněte si manuály k Mimi Soft Deux